Forside » Forretninger » Portugal

Find din vinimportør

Om Regionals og vores vine

I Regionals importerer og sælger vi særligt udvalgte vine, specialiteter og andre lokale produkter fra unikke Europæiske regioner, med primært fokus på portugisiske regioner.

Vi besøger regionerne og producenterne, og udvælger regionens bæredygtige produkter, baseret på egnstypiske råvarer. I videst muligt omfang er produkterne økologiske, og/eller dyrket og produceret med respekt for råvarer, metoder, traditioner, og miljø.

Vi arbejder bl.a. med Alentejo og Beira regionerne i Portugal, som har rigtigt meget at byde på, men er lidet kendte, trods de fantastiske produkter. Vi har et tæt forhold til producenterne, og opnår derved også gunstige priser.

Vi samler produkterne på et lokalt lager og får varerne transporteret hjem samlet, direkte til Haraldsted, et par gange årligt. Producenterne kan derfor spare på emballage og pakningsomkostninger. Det sikrer lave transportomkostninger og minimal belastning af miljøet.

Samlet set kan vi sælge vinene og øvrige produkter til meget lave priser, selvom vi ikke hjemtager tusindvis af samme vare.

Vi arrangerer gerne vinsmagninger, og byder gerne velkommen på vores lager i Haraldsted (efter aftale), hvorfra afhentning også kan ske.

Filtre

Søg

Import lande

Region

Tags