Forside » Om find din vin

Om find din vin

Din adgang til vin, der sjældent finder vej til supermarkedets hylder

I Danmark findes et stort antal dedikerede og specialiserede vinimportører. Ofte har en livslang “affære” med et vinland dannet grobund for en hel- eller halvprofessionel karriere som Dansk vinimportør.

Vi har en stor viden om de lande, regioner og gårde vi importerer fra og tilsammen udgør vi Foreningen af Danske Vinimportører.

For at hjælpe dig med at finde os har vi lavet find-din-vin.dk – en søgemaskine, hvor du kan finde frem til den helt rette Danske vinimportør ud fra dine personlige søgekriterier.

Ønsker du en vinoplevelser ud over det sædvanlige, eller har du en forkærlighed for en særlig drue, dyrkningsmetode eller region, er du kommet til det rette sted.

Hvis du samtidig drømmer om at købe din vin lokalt – af en Dansk vinimportør der brænder for sin vin, så lad find-din-vin søgeren guide dig.

Når du bruger find-din-vin.dk søger du i alle foreningens medlemmmer som har en butik, en webshop eller et afhentningssted. Det vil sige, at du enten kan hente din vin i nærheden eller få den sendt.

Du kan navigere videre til den enkelte Danske vinimportørs hjemmeside, eller tage kontakt direkte her fra siden.

God jagt!