2021-06 NYHEDSBREV – Garagevin, Medlemsportal, Opdateret importguide

02/06/2021

Garagevin 2021

Garagevin afholdes igen på Dansk Vincenter i Avedøre den 28-08-2021. Der er p.t. regnet med højst 25 udstillere. Hvis du ønsker at udstille, bedes du hurtigt meddele din interesse til Kjeld Christiansen på mail admin@forvin.dk Udstiller-pladser tildeles efter princippet “først til mølle”. Billetsalget til besøgende er allerede startet. Bestyrelsens udvalg for vinmesser står som arrangør. Udvalget sørger naturligvis for, at de til den tid gældende corona-retningslinier bliver fulgt. Vi satser på godt vejr og et dejligt arrangement.

 

Medlemsportal

Vi har modtaget 29 besvarelser på det udsendte survey, tak for det. 68% af de medlemmer der svarede, var positive overfor ideen. Bestyrelsen arbejder derfor videre med tankerne og regner med at træffe en principbeslutning på bestyrelsesmødet den 21. juni.
Der var mange tankevækkende ting i besvarelserne, bl.a. følte mange, at de ikke fik nok salg ud af deres webshops. Bestyrelsen vil derfor arbejde med at formidle viden om hvordan man kan trække mere trafik til sin webshop, og hvordan man kan forbedre konverteringen (få mere salg ud af besøgene i webshoppen). Det er dog et område, som kræver en aktiv indsats fra ejeren af hver webshop.
Måske kan du starte med denne introduktion til Google Analytics og lære noget om trafikken på din webshop: https://www.youtube.com/watch?v=NsBCMuF4Q1M

Google Analytics er et gratis værktøj, som kan bruges til at analysere den myriade af information, som genereres af trafikken på webshops.

 

Import-guide opdateret til version 2-3

Når du logger på hjemmesiden, kan du i menupunkt FORENINGEN/IMPORT-GUIDE  se den opdaterede version. Nederst på denne er listet de ændringer, der er tilført i hver version. I version 2-3 vil vi særligt gøre opmærksom på følgende:

  • Hvis din forretning er i IVS, skal den omdannes eller lukkes senest 15-10-2021
  • Der er ikke nogen bagatelgrænse med omsætning for krav om registrering i Fødevarestyrelsen (vi har tidligere fejlagtigt anført en grænse på 50 T DKK). Har du ikke gjort det bør du gøre det straks.
  • Hvis du sælger til forbrugere udenfor Danmark men indenfor EU skal du fra 01-07-2021 tilsluttes et inter-EU-momssystem kaldet OSS.
  • Alle, som handler med økologiske vine skal økologi-certificeres senest 01-01-2022 .
  • Der er tilføjet links til opdaterede krav om håndtering af cookies vedr. kunder

Tilbage