Forside » Forretninger » VinoVida ApS

VinoVida ApS

Passion for vin

Vinovida er et vinfirma ejet af 2 erhvervsfolk, som begge har stor passion for vin. Dermed navnet Vinovida, som kan oversættes til vin liv eller vinpassion. Udbuddet af vin har aldrig været større, og vinforbrugeren præsenteres for et hav af valgmuligheder. Det umiddelbart positive ved en bred vifte af muligheder kan dog hurtigt blive en hæmsko og en uoverskuelig udfordring.

Denne udfordring vil Vinovida gerne hjælpe med gennem udvælgelse af gode kvalitetsvine fra seriøse producenter fra de forskellige vinlande såsom Italien, Tyskland, Spanien, Frankrig med flere samt ved klare og præcise vinbeskrivelser, som gør det nemt for dig som forbruger, at vælge den vin du har behov for.

Vinovida henvender sig både til erhvervskunder og privatkunder og holder gerne vinsmagninger og gerne sammen med en repræsentant fra de forskellige producenter når det er muligt.

Vel mødt til vores verden af gode vine og god fornøjelse.

40759944
kim@vinovida.dk
Egekrattet 5
2630 Taastrup
Hovedstadsområdet
Vinlande
FrankrigItalienPortugalSpanien
Søgeord
Amarone Biscardo Chardonnay Dessertvin Dievole Musella Poliziano Ribera del Duero Ripasso Sicilien Toscana Veneto biodynamiske vine mousserende neropasso