Forside » Forretninger » Vinfadet

Vinfadet

Direkte import af gode tyske vine

Vi har specialiseret os i tysk vin fra små, dygtige vinbønder, der selv er med i hele produktionen af deres vin. Vi har besøgt vingårdene og har et rigtig godt forhold til vore bønder. Dialogen med dem er vigtig for os for at kunne give vore kunder en rigtig god vinoplevelse – uanset om kunden er til hvid- eller rødvin, rosé eller mousserende vine; både når det gælder den gode smag og den gode fortælling om den enkelte vin.

Vi afholder gerne vinsmagninger, enten hos os eller hos firmaer eller private, og det er noget, vi holder meget af, da vi her kan komme i dialog med kunderne.

Vinfadet ejes af Carl (Kalle), og jeg flankeres af min søn Lars og svigerdatteren Mette. Vi har en fælles passion for tysk vin, ligesom vi værner om god kundeservice.

Vores passion for den tyske vin er opstået ved rejser i vinområderne igennem flere år, og vi har holdt meget af at besøge vinbønder. Vi har på denne måde skabt relationer med dem, som vi nu har glæde af, således at vi kan finde gode kvalitetsvine, der er produceret med tid og omtanke og kan sælges til fornuftige priser til kunderne.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vejleder gerne!

20357702
info@vinfadet.dk
Hjarupvej 7
6000 Kolding
Syd- og Sønderjylland
Vinlande
Tyskland
Søgeord
Baden Bobler Grauburgunder Hvidvin Mosel Pfalz Pinot Noir Riesling Rosé Rødvin Secco Sekt Spätburgunder Weissburgunder vinsmagninger