Forside » Forretninger » Syd Afrika Vinimport
Topvine fra Sydafrika

Syd Afrika Vinimport

I 2005 besluttede vi, Kirstin og Karsten Jørgensen, at starte Syd Afrika Vinimport. Den tanke opstod fordi vi har boet og arbejdet i Syd Afrika, og dengang fik vi øjnene op for landets mange dejlige vine.

Vi har siden opstarten af vores lille vinforretning rejst rundt i landet for at finde de vingårde, som vi gerne ville handle med. Små familieejede vingårde hvor de håndplukker druerne og sorterer dem nænsomt. Vingårde, der kan være deres navne bekendt, både fordi de laver nogle gode vine, men også fordi de har gode forhold for deres ansatte.

Vi sælger vinene via vores web-shop, på messer rundt om i landet, og ved vinsmagninger – både dem vi bliver bestilt til at afholde, og dem vi selv afholder. Vores egne vinsmagninger, og de messer vi deltager i, annonceres på vores hjemmeside under punktet: Vinsmagning.

Der er også et punkt, vi kalder, Øvrige vine, og herunder findes de vingårde, vi også har vin fra, og som kan skaffes hjem i løbet af ca. en uge, såfremt leverandøren har dem på lager. Siden er stadig under opbygning.

Hvis der er noget man gerne vil have præciseret inden køb af vine i vores web-shop, er man altid velkommen til at ringe til os, og stille sine spørgsmål.

 

 

Tags: Bobler, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Chenin Blanc, Grenache, Merlot, Pinot Noir, Pinotage, Rosé, Sangiovese, Sauvignon Blanc, Shiraz, Sydafrikansk vin, dessertvine

Telefon
75958195
Email
[email protected]
Adresse
Børup Skovvej 19
7000 Fredericia
Syd- og Sønderjylland
Vinlande
Sydafrika