Forside » Forretninger » SOLA Vine Aps
Frilandsgrise på flasker

SOLA Vine Aps

Vi beskriver bedst vores vine, den kærlighed de er produceret med og ikke mindst deres kvalitet, kort som:

Frilandsgrise på flasker

Når man, som vi, har nydt vinens glæder gennem et langt liv, er der ikke andet at gøre, end at satse resten af livet på, at denne nydelse skal fortsætte. Vin kan man få alle steder, tankstationer, supermarkeder, vinforretninger, webshops og små specialbutikker. Dog er vin fra små producenter, som kun laver 10-40.000 flasker om året, ikke specielt godt repræsenteret i Danmark og slet ikke, hvis de skal være økologiske.

Vi har fundet små vinproducerende og meget fagligt stolte mennesker, som brænder for at lave fremragende og spændende vin på vore rejser i Italien, Spanien og Sydtyskland. Det er vine fra Toscana og Piemonte i Italien, fra Ribera del Duero, Alicante, Rioja og Bierzo i Spanien samt sydtyske kvalitets økologiske vine. Vi forhandler både hvidvin, rødvin, rosévin og mousserende vine.

Mange unge og yderst talentfulde vinproducenter træder i disse år, ind på scenen for absolut fremragende vin. Arvtagerne, arbejder helt anderledes end deres forældre og bedsteforældre. De vil lave egne kvalitetsvine og kæler for at bringe merværdi til det færdige resultat. De dyrker, høster, forædler, tapper og producerer selv den færdige vin, med al det engagement og den passion, som deres forfædre måske ikke altid var i besiddelse af. Frem for alt er de fleste, af disse økologiske vinbønder drevet af et godt hjerte og en god naturlig respekt for den jord og det vejrlig, de er så afhængige af.

Vi aftager lige nøjagtig så mange flasker fra disse mindre økologiske producenter, som vi kan sælge. Producenter som oftest ikke tidligere har været på det danske marked. Vi åbner for, at disse små eksklusive producenter kan få udbredt kendskabet til deres produkter, gennem vores arbejde og distribution. Når du så, som kunde, ovenikøbet får et anderledes og langt mere spændende produkt, er det en jo vin-vin situation. Mere vin for dine penge.

Tags: Alicante, Bierzo, Godello, Mencia, Monastrall, Moscatel, Mousserende vine, Ribera del Duero, Riesling, Rioja, Rosé, Sauvignon Blanc, Smagekasser, Tempranillo, Økologiske vine

Telefon
31426335
Email
[email protected]
Adresse
Ryttermarken 3
3520 Farum
Hovedstadsområdet
Vinlande
ItalienSpanienTyskland