Forside » Forretninger » SobreSol Vinimport

SobreSol Vinimport

-SobreSol - solfyldte vine fra Spanien. Direkte fra vores lager til dig!

SobreSol Vinimport startede i efteråret 2006 med import og salg af kvalitetsvine fra forskellige europæiske lande.

I dag ligger fokus på spanske vine, hvor vi udelukkende sælger vine af egen import, såvel til private som en gros og til firmaer og restauranter.

Det har fra starten været og er i dag stadig en grundlæggende idé at skaffe kvalitetsvine hjem fra unge, nytænkende producenter med moderne produktionsapparat og -metoder, men også med respekt for lokale traditioner.

Alle vore leverandører har frivilligt tilsluttet sig lokale krav om begrænsning af høstudbyttet til fordel for kvaliteten og miljøvenlig dyrkning og produktion.

Flere af vinene i vores sortiment er økologiske eller biodynamiske.

Prismæssigt holder vi et absolut moderat niveau, til fordel for kunderne. Vi håber, kunderne dermed får lyst til at udforske mange af de nye og spændende spanske vinregioner.

Alle vore vine er produceret og aftappet på domænet af druer fra egne marker. Gennem adskillige besøg “on location” har vi fået en rigtig god personlig kontakt med alle leverandører.
SobreSol Vinimport ligger i Tebstrup mellem Horsens og Skanderborg.

26254527
info@sobresol.dk
Horsensvej 135, Tebstrup
8660 Skanderborg
Østjylland
Vinlande
Spanien
Søgeord
Bierzo Castilla Finca Lorenque Montsant Navarra Priorat Rias Baixas Ribeira Sacra Ribera del Duero Rioja Rueda Tempranillo Toro spanske vine