Forside » Forretninger » Simply Wine

Simply Wine

Vores mission er at begejstre, overraske og udfordre. Vi sælger kun vine, som vi selv tror på. Vin med historie

Vores mission er at begejstre, overraske og udfordre. Vi sælger kun vine, som vi selv tror på. Vin med historie. Den gode historie som skaber tilhørsforhold og samhørighed. Historien knytter os til vinen og ved at have den gode historie bliver vinen personlig.

Vores mission er at finde unikke og spændende vine fra de bedste vinområder i Europe. En forudsætning for vores interesse er, at vinbonden skal udvise passion for sine vine og måden de fremstilles på. Med passion følger nemlig altid kvalitet og kant. Mange af vores vine er økolo-giske eller produceres efter økologiske metoder, men det er ikke et afgørende kritierium for os. Vi tilstræber, at de fleste vine er fra små familiedrevne vingårde med begrænset distributions-kraft. De vine som vi udbyder kan du derfor som udgangspunkt kun finde hos os i Danmark. Vi importerer kun vine som vi selv kan lide og alle de vingårde vi repræsenterer, har været besøgt af mindst en af os. Endvidere er alle vine er blindsmagt. Af os selv samt et uafhængigt smagspanel. Vi vælger selv hvilke vine, der skal testes – typisk efter et besøg på vingården – disse vin hjem-tages og præsenteres for det uafhængige smagspanel. På den vis får vi nuanceret og bekræftet (eller afkræftet) vores egen opfattelse af vinen samt om pris og kvalitet hænger sammen.

Vi gør ikke meget ud af markedsføring. Derfor finder du som oftest kun vores vine ved de vinsmagninger eller wine&dine arrangementer som vi med jævne mellemrum afholder.
Er du interesseret i at blive inviteret til vores arrangementer, så skriv til info@simplywine.dk eller ring til os.

Tommy Valther Hansen

29 41 14 80
info@simplywine.dk
Islands Brygge 5
2300 København S
Hovedstadsområdet
Vinlande
FrankrigItalienSpanienTyskland
Søgeord
Barbaresco Barolo Chianti Classico Langhe Priorat Ribera del Duero Toro champagne