Forside » Forretninger » La Viña

La Viña

Smagen af Mallorca

La Viña er drevet af begejstring, passion og lyst – begejstring for Mallorca, passion for de gode smagsoplevelser og lysten til at dele det med vores kunder. Vi er sikre på, at det kan mærkes både i vores produktudvalg og vores service.

Vi tilbyder et bredt udvalg af eksklusive kvalitetsvine fra personligt udvalgte vinhuse på Mallorca. Vi samarbejder med flere forskellige vinhuse med hver sin historie; vinhuse med små produktioner, stort fokus på kvaliteten og med mange hundrede års erfaring med dyrkning og fremstilling af vin på Mallorca. Det er vin, vi ikke ser på hylderne i supermarkedet, og der arbejdes både med de traditionelle, internationale druer som Shiraz, Cabernet Sauvignon og Sauvignon Blanc samt de unikke – og for de fleste endnu ukendte – Mallorca druer som f.eks. Prensal Blanc, Mantonegro og Callet. Det er omhyggeligt udvalgte kvalitetsvine, der demonstrerer det imponerende niveau, de bedste af vinhusene på Mallorca er kommet op på.

Vinhusene omfatter bl.a. Castell Miquel, Macià Batle, Mesquida Mora, Son Vich de Superna,  José L. Ferrer, samt Bodegas Ribas og Oliver Moragues, der begge har flere hundrede års erfaring med produktion af vin på Mallorca.

Udover de skønne vine, finder du også olivenolie, oliventapenade og marmelader fra Mallorca lige som vi pakker gavekurve til både firmaer og private. Og ikke mindst afholder vi vinsmagninger i vinklubber og personaleforeninger.

Du er hermed inviteret til at gå på opdagelse i en spændende verden af eksklusive vine og fantastiske smagsoplevelser fra Mallorca.

4265 5521
mail@lavina.dk
Enhøjsvej 11
3450 Allerød
Nordsjælland
Vinlande
Spanien
Søgeord
Castell Miquel Gavekurve José L. Ferrer Macia Batle Mallorca Mantonegro Olivenolie Prensal Blanc Ribas Sauvignon Blanc Shiraz Smagekasser Vinkølere vinsmagninger Økologiske vine