Forside » Forretninger » Ilvino

Ilvino

Små topproducenter
Ilvino er en vinimportør for folk med interesse for kvalitetsvin fra mindre vinproducenter. Vi “praler” af at vi kan finde producenterne inden de bliver kendte – og dermed dyrere. Ilvino har udelukkende vine, som i følge vores opfattelse har et bestemt kvalitetsniveau. Og der er fokus på den “gamle klassiske vinverden” – det vil sige Frankrig, Italien og Tyskland. Smag er naturligvis subjektiv – men ved at anvende en struktureret udvælgelses proces, så kan man sikre et højt kvalitetsniveau. Denne proces foregår på følgende måde:
  • Ofte finder vi en ny vin / vinproducent ved at læse i anderkendte vinmagasiner – f.eks. Winespectator eller Decanter – eller ved, at vi på rejser smager interessante vine
  • Så køber vi udvalgte vine fra producenten – samt en række benchmarkvine og smager vinenene blindt op imod disse vine. En benchmarkvin er en kendt sammenlignelig vin, som vi ved har høj kvalitet OG som vi selv godt kan lide.
  • De(n) nye vin(e), som testes, skal som minimum smage væsentlig bedre end benchmarkvinene med samme eller lidt højere pris – og som minimum smage ligeså godt, som væsentlig dyrere vine (mere end 50% dyrere). Alle priser er indkøbspriser i fri handel.
  • Endelig bestiller vi 1 flaske af samtlige vine fra producenten hjem til Danmark – og gerne de udvalgte vine i flere årgange. Vinene smages af et blindt uafhængigt smagepanel, som hjælper med at vurdere om pris og kvalitet hænger sammen
  • Sidste skridt er så at aftale indkøbspriser. Vi skal være konkurrencedygtige med priserne andre steder i Europa (når der tages højde for dansk moms og danske vinafgifter)
Om du så kan lide en given vin, det kan vi ikke garantere. Men vi kan garantere, at vi har gjort os umage med udvælgelses processen. Og vi kan garantere, at vi ikke har en eneste vin, som vi ikke selv kan lide.
Fødevarevirksomhed
siden 25.12.2019
40351048
info@ilvino.dk
Classensgade 11A, 4.tv
2100 København Ø
Hovedstadsområdet
Vinlande
FrankrigItalienTyskland
Søgeord
Adriano Vittorio Alsace Barbaresco Barbera Barolo Bordeaux Bussia Cantenac Brown Castiglione Falletto DRC Livia Fontana Mario Giribaldi Meyer Fonne Monforte Rocche Costamagna Roero Arneis Villero Virna