Forside » Forretninger » CrimeWine Aps

CrimeWine Aps

Crimewine handler med tysk kvalitetsvin, primært fra Kaiserstuhl i Baden, hvor vi samarbejder med nogle af Tysklands mest anerkendte vinproducenter, blandt andet Weingut Bercher i Burkheim og Weingut Salwey i Oberrotweil. Konrad Salwey blev i 2017 udnævnt til årets vinbonde i det anerkendte vinmagasin Falstaff.

Vi fokuserer på Burgundervinene: Weissburgunder (Pinot Blanc), Grauburgunder (Pinot Gris) og Spätburgunder (Pinot Noir), som har optimale betingelser i dette område. Her kan du få vine i Bourgognestil og -kvalitet til en brøkdel af prisen.

Vi fører også vin fra Rheinhessen, dels fra Weingut Fogt, dels fra den økologiske producent Simone Adams i Ingelheim. Hun er efter vores mening en kommende stjerne på den tyske vinhimmel.

Endelig har vi et bredt sortiment af ædelsøde vine, blandt andet på druerne Scheurebe og Huxelrebe, som er meget lidt kendte i Danmark. Prøv dem til desserter i stedet for portvin – det er en helt anden oplevelse!

Kig ind på vores hjemmeside eller besøg os i kælderen i Valby, hvor vi holder åbent et par lørdage om måneden. Der er altid noget at smage på!

 

41444730
info@crimewine.dk
Bykildevej 2, kld.
2500 Valby
Hovedstadsområdet
Vinlande
TysklandØstrig
Søgeord
Beerenauslese Eiswein Grauburgunder Spätburgunder Trockenbeerenauslese Weissburgunder