Forside » Forretninger » Casa Vino

Casa Vino

Udvalgte vine til dig fra Umbrien og Prosecco fra Asolo

Casa Vino er skabt til dig som elsker gode vin oplevelser til fornuftige penge.  Casa Vino fokuserer på vine fra Umbrien i Italien og Prosecco fra Asolo området i Veneto.  Casa Vino arbejder kun med vine fra lokale områder i  Italien, som vi har god erfaring med.

Det er vine som vi har et forhold til.  Vine hvor vi kender området. Vine hvor vi kender producenten og kan stå 100% inde for produktet.  Vine som fortjener at få et publikum i Danmark. Vine hvor vi kender historien om vinen og selv nyder at drikke. I snart 15 år har vi haft hus i Italien – I Umbrien med udsigt over søen – Lago Trasimeno – så vi kender vores område og producenter rigtig godt.

 Casa Vino har ofte et godt kendskab til vore kunder – Vi bygger relationer – lige som man gør i Italien – Vi sælger vores passion til vin videre sammen med den gode historie.

Casa Vino er den lille vin importør som hygger sig med sin passion – Så vi sælger direkte fra vores lager til kunden.  

Vine der er udvalgt af os til dig!   Det er din garanti for en god oplevelse!

Velkommen til Casa Vino

 

+4522676869
nvp@casa-vino.dk
Roskildevej 122
3600 Frederikssund
Nordsjælland
Vinlande
Italien
Søgeord
Asolo Biodynamisk vin Colli del Trasimeno Gamay Glera Hvidvin Montefalco Sagrantino Orvieto Prosecco Rosé Rødvin Sangiovese Smagskasse Super Umbria Trasimeno Umbrien Vin & Gourmet magnum