Forside » Forretninger » Born Wine-Import
Livet er for kort til dårlig vin, så køb god Sydafrikansk vin hos os

Born Wine-Import

VELKOMMEN

Hej, jeg hedder Birger Born-Rasmussen

Din Sydafrika vinspecialist

Born Wine-Import blev stiftet i 1997 med det formål at hjemtage og afsætte kvalitetsvine på det danske og skandinaviske marked.

Vore vine, alle af egen import, sælges såvel til private via webshop samt til firmaer, forhandlere og restauranter.

På vore mange vinrejser igennem årene, har vi ofte fundet vine der er udover det sædvanlige og i visse tilfælde er det lykkedes os at hjemtage disse i yderst begrænsede kvantiteter. Vi udvider løbende vores sortiment, med nye vine og vingårde og vi har ca. 300 vine på lager i mange årgange.

Vi er i kontakt med de enkelte vingårde flere gange årligt, for personligt at danne os et indtryk af den kommende årgang. Vi har derfor et indgående kendskab til producenterne og deres vine, og i langt de fleste tilfælde er vi eneimportør af vinene i Danmark og Skandinavien – noget som sikrer dig en unik og speciel vin, som du ikke finder andre steder.

Fairtrade er væsentligt for os og alle vores producenter lever op til dette.

Vi har lagt hovedvægten på de oversøiske vine primært Sydafrika, hvor vi importerer vine fra udvalgte vingårde. Vi importerer vine fra mindre vinbønder, der har fokus på høj kvalitet, og hvor der sammen med vinen følger en god historie. Mange af disse har gennem årene modtaget Awards ud over det sædvanlige.

Leder du efter en bestemt vin, eller har du brug for kvalificeret råd og vinvejledning, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Gennem vores samarbejde med andre små og uafhængige importører kan vi også levere udvalgte vine fra andre lande, der har fokus på kvalitetsproducenter.

Vi har en professionel virkende forsynings- og leveringsstruktur som giver vore kunder den bedst mulige sikkerhed for overholdelse af indgåede aftaler. For erhvervsvirksomheder pakker vi gerne vinen i gaveemballage og tilgodeser rettidig levering samt god service.

Bemærk, at alle priser på vores hjemmeside er ekskl. dansk moms.

Tags: Armagnac, Brandy, Brandy XO, Cabernet, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Cape Ruby Port, Cape Tawny Port, Chardonnay, Chenin Blanc, Grappa, Grenache, Grenache Blanc, MCC, Malbec, Merlot, Mourvedre, Muscat, Muscat d'Alexandrie, Petit Verdot, Pinot Gris, Pinot Noir, Pinot Noir Sparkling, Pinotage, Rosé, Rousanne, Ruby Port, Sangiovese, Sauvignon Blanc, Shiraz, Sparkling, Syrah, Tawny Port, Tinta Barocca, Vine med mange awards, Viognier, rose sparkling

Telefon
+45 2071 1796
Email
[email protected]
Adresse
Gøngehusvej 17
2950 Vedbæk
Hovedstadsområdet
Vinlande
Sydafrika