Forside » Forretninger » Barbera Vinimport

Barbera Vinimport

Italienske kvalitetsvine

Barbera Vinimport har i udgangspunktet interesseret sig for import af italienske kvalitetsvine fra små producenter. Der hvor dyrkning og fremstilling bærer præg af stor flid og entusiasme som tydelig smages i det færdige produkt. Vinplanterne nurses gennem hele året efter de gamle principper, druerne håndplukkes og behandles under vinificeringen med moderne teknologi og stor omhyggelighed. Her finder man vine, der giver value for money.

Vores vine kommer hovedsageligt fra Piemonte, Toscana og Veneto. Men også Umbrien og Puglien er repræsenteret ligesom det spanske Somontano ved Pyrenæerne. Vi har vine til enhver lejlighed, mousserende vine, hvide, rosé og røde samt dessertvine og Grappa.

Vi har lageradresse på Fabriksvej 8-10 i gården, 3000 Helsingør, hvor vi ofte holder lagersalg og andre aktiviteter, både alene og sammen med andre mindre importører. I tilknytning til lageret har vi en vinstue og 8 mindre vinbokse til leje for virksomheder og private. Se www.winehostel.dk.

 

+45 40831450
johnulrich@outlook.dk
Mørdrupvej 22, 1.
3060 Espergærde
Nordsjælland
Vinlande
ItalienSpanien
Søgeord
Amarone Arneïs Barbaresco Barbera Barolo Brunello Chianti Classico Gavi di Gavi Rosé Valpolicella Ripasso Vino nobile di Montepulciano