Forside » Forretninger » Winestore Aps
God vin. Intet andet - Winestore vinhandel Mangler du unikke vine, til den rigtige pris? Besøg din lokale vinhandel i Kolding og få en smagsprøve

Winestore Aps

Winestore ApS blev grundlagt i foråret 2012
Vi er glade vinelskere med speciale i Italienske kvalitetsvine. Vi har focus på autentisk vin med kant og personlighed, dyrket med kærlighed og entusiasme.

Vores passion for det italienske køkken og vine, har vi fra vores mange rejser til Italien, specielt er vi faldet for områderne Veneto, Toscane og Piemonte. På disse rejser har vi besøgt et utal af byer og smagt mange vine.

Vi importerer vine fra små og mellemstore vinhuse, som vi selv håndplukker. Producenter hvor kvaliteten og kærligheden til håndværket, vægtes højere end kvantiteten. Vinmagere som ligger vægt på at levere det ypperste til den rigtige pris og som alle har en historie at fortælle med deres vine.

Winestore sælger ikke blot vin, vi ønsker at formidle oplevelsen ved at drikke vin, gennem fortællingen om druesorter, jorden, klimaet og selvfølgelig gode historier fra vore vinhuse, som vi arbejder tæt sammen med.

Vi ønsker, at vore kunder bliver betaget, overrasket og forkælet på smagsløgene.

Tags:

Telefon
69144400
Email
info@winestore.dk
Adresse
Damstien 1
6000 kolding
Syd- og Sønderjylland
Vinlande
ItalienSpanienØstrig