Forside » Forretninger » Enoteca Nemo
Italienske vin- og gastrooplevelser. Fordi vin skal opleves!

Enoteca Nemo

Enoteca Nemo er ikke blot en vinforretning. Jeg ønsker at give kunderne vinoplevelser. Det sker f.eks. med en ny vinmenu hver torsdag og fredag. Du er altid velkommen til at kigge ind og smage et glas vin fra vinmenu’en. Vin skal opleves!

Både vinen, maden til vinen, den gode opskrift og historien bag, er med til at give den rigtige oplevelse af vinen” udtaler Kenneth Lund, som også arrangerer vinrejser til Italien.

Der bliver holdt vinsmagninger i lokalerne, og man kan også selv booke sin egen smagning. Mange gæster har allerede mødt Kenneth til en af de succesrige Vin og Gastro oplevelser i lokalerne i Borgergade og i Theilgaards flotte lokaler i Den Hvide By i Køge. Også her kan Enoteca Nemo’s vine og Theilgaard’s gastronomi nydes til smagninger fremover.

Selvom man primært bliver mødt med de bedste vine fra Italiens klassiske områder, vil man også opleve, at mange af de mere ukendte områder er repræsenteret. I små afkroge i f.eks. Campania, Marche, – og lige nu er Emilia Romagna med de kirsebærrøde bobler fra Lambrusco vældig populære. Sommerens store hit – rosé vinene – er der stadig stor efterspørgsel på. Lige fra den hyggelige ”terrassebasker”, til de komplekse vine fra Trentino og de karakterfulde på Toscana’s signatur drue Sangiovese.

Det er tydeligt, at der ligger en stor passion for gastronomi og vine, – og en udtalt kærlighed til Italien bag forretnings DNA.

Hvis man vil høre mere om vine, eller de vinevents, som Enoteca Nemo inviterer til den , – er man velkommen i showroom. Eller man kan kaste et blik på hjemmesiden www.nemogaarden.dk

 

Tags: Amarone, Solo italiano italienske vine, Spumante, Vegan vine, egen import, gastronomi, vinsmagninger, Økologisk vin

Telefon
40161130
Email
[email protected]
Adresse
Engvangen 9
2680 Solrød
Hovedstadsområdet
Vinlande
Italien