Forside » Forretninger » Champagne Avenue Aps

Champagne Avenue Aps

Hos Champagne Avenue sætter vi pris på kvalitet, tradition og miljø, så du kan nyde fantastiske mousserende vine og champagne hjemme

Vi er specialist om Champagne og mousserende vin. I vores sortiment finder du mousserende vin til alle lejligheder; til varme sommerdage i godt selskab, uforglemmelige fester med familie og venner. Vores vine fås i friske og frugtagtige smagsvarianter som en Clairette og Crémant fra Die eller Bordeaux, Alsace og Loire området til 1er eller Grand Cru Champagne fra “Montagne de Reims”. Vi sælger økologiske og vegan Clairette og Crémant. Vi Børn skal ikke snydes, Champagne Avenue sælger alkoholfri økologiske mousserende juice i forskellige smagsvarianter.

Vi sælger primært fra mindre producenter hvor kvalitet, smag og passion omkring produktet er i fokus.

Champagne Avenue er ejet af en dansk/fransk familie med tætte bånd til flere af de områder i Frankrig hvor der produceres mousserende vine. Vi er i direkte kontakt med vinbonden og har brugt vores viden omkring produkt og kulturelle præferencer for at kunne tilbyde et velsmagende vine til konkurrence dygtige priser.

+4561613437
info@champagne-avenue.dk
Slotsherrensvej 59, 1
2720 Vanløse
Hovedstadsområdet
Vinlande
Frankrig
Søgeord